Do Pardubic opět míří Rave Nation!

Do Pardubic se vrátí událost, která bude stylově zaměřena na acid techno a v tomto žánru vystoupí opravdová světová špička.

Úplně poprvé dorazí  z Velké Británie duchovní otec a asi největší průkopník a producent acid techna vůbec, DJ a producent Chris Liberator. Za třicet let na scéně má na kontě desítky tracků  a remixů na labelech jako Stay Up Forever, Smitten, Cluster a stále vydává a hraje pouze na vinylech. Můžeme se těšit na velkolepou pardubickou premiéru a pravý acidový nářez.

Dalším headlinerem je někdejší acidová královna a pardubickému techno publiku dobře známá DJka z devadesátek – Tasha Killer Pussies.  Jako úplná třešnička na dortu bude vystoupení oblíbeného belgického dua a ikony z éry Summer of love – CJ Bolland & MC Skreen, které není ani třeba představovat. Jejich sety se vždy hned zařadily mezi památeční a stejně tomu bude i na Rave Nation.

Dále zahraje i český acid techno matador a autor velkých techno / tekno eventů jako třeba X-MASSACRE nebo S-MASSACRE DAVE.LXR. Party zpestří i sety z crew Rave Nation / GalaxionKillera, Klap-ina nebo Lucas vs. Shiva. Na párty bude i druhá oddechovější stage, tentokrát pod taktovkou WATTOX SOUND SYSTEM.

Předprodej vstupenek je zahájen na síti Goout Cena je 560,- Kč. Pro extra zájemce jsou připraveny i VIP vstupenky za 1.290,- Kč  Tato VIP vstupenka zahrnuje přístup na podium a do backstage, ale i vlastní šatnu, toalety a bar s free drinky!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *