Swinging the Boat EP

by Cubik, Da Moon, Checo Zac @ Vivacity Music

Vivacity lze považovat za klenot pražských klubových nocí. Již od roku 2003 je pravidelnou a rozmanitou párty nocí legendárního houseboatu U Bukanýra, který je přes 20 let jedním z ikonických klubů pražského elektronického undergroundu.

Před nedávnem se jim podařilo rozjet svůj label Vivacity music a nyní v „těchto nepřijemným dnech“ nabízí první EP s názvem Swinging the Boat ke stažení zdarma.

Odkaz ke stažení najdete zde https://vivacitymusic.bandcamp.com/album/swinging-the-boat-ep

Vivacity, to je úsměv na rtech a euforie optimismu, kam všední starosti nepatří. Pozitivní pestrá škála hudebních žánrů house music, tech house, nu disco až po italo nebo new wave novinek i bez ostychu sáhnout do historie a nebo rovnou přivést na svět vydané i nevydané tracky z vlastní produkce.

Cubik

Zakladateli Vivacity jsou DJs Cubik, Trnqua a Tvyks. Na čas se stal součástí i DJ Pat Heart. Vivacity DJs měli booking, web i vlastní internetové rádio. Po mnoha skvělých večírcích s rozličnými DJs zůstal po čase rezidentem jen DJ Cubik, který kormidlo držel mnoho let sám.

V roce 2014 k sobě přijal DJe a producenta Checo Zaca, se kterým společně hudebně tvoří a vydávají vlastní houseové tracky. Vivacity crew se po čase rozrostla o dalšího člena, DJe a producenta Da Moona, který byl jasnou volbou při hledání nové krve. Jeho cit pro hudební selekci, DJský um, hudební produkce a zápal pro hudbu obecně jsou zárukou kontinuity jedné z nejtradičnějších bukanýrských nocí.

Da Moon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *