Subgate oslaví v klubu Distrikt7 dvacet let na techno scéně – gratulovat přiletí Bart Skils z Drumcode

BART SKILS [NL / Drumcode]
Subgate – 20 let na scéně
Golpe, Tomas Sinn, TGT

12. 11. 2021

Distrikt7, Veletržní 61, Praha 7 www.distrikt7.cz

Jeden z nejvýznamnějších nizozemských techno dýdžejů zamíří 12. listopadu 2021 do pražského klubu Distrikt7. Skvělý producent, hudební inovátor a mentor patří společně s kolegy jako Enrico Sangiuliano, Joseph Capriati, Layton Giordani nebo Alan Fitzpatrick k tvrdému jádru labelu Drumcode Records. Celý večer bude mít kromě skvělého obsazení také jednu výjimečnost. Dj a producent Subgate odehraje set, kterým završí 20 let na techno scéně. Chybět nebudou ani domácí producenti Golpe, Tomas Sinn a TGT. 
Není snad žádný fanoušek techna, který by neznal jeho remixy skladeb Go od Mobyho, Universal Nation od Push nebo veleúspěšný hit Your Mind, který nemusel zrát ani rok a začalo se o něm mluvit jako o jedné z nejlepších skladeb poslední dekády tohoto stylu.

Live Awakenings 2020 ➤ https://youtu.be/oXVGDFB86ls

Drumcode Festival ➤ https://youtu.be/CV49cV45-AM

Jeho rukopis se drží rychlého groovy techna, které váže svižné temné melodie v dokonalý celek. Znalci možná najdou v jeho skladbách vlivy jeho vzorů, kterými byli Jeff Mills, Ricardo Villabolos a samozřejmě Adam Beyer, se kterým spolupracuje od roku 2012.

Vstupenky za 280 Kč zakoupíte v síti GoOut.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *