Po úspěšném I. ročníku COAL Castle se blíží dlouho očekávaný dvoudenní festival elektronické hudby, pořádaný promotéry COAL EVENTS, který se bude konat v magických prostorách Slezskoostravského hradu.
Samozřejmostí bude kvalitní ozvučení VOID Acustic, občerstvení, bary, čajovna, VIP zóna na prostorné terase s vlastním barem a skvělým výhledem přímo na stage.

Pátek 17.06.2022 se bude linout v duchu Drum&Bass, kdy vystoupí úspěšné producentské duo z Londýna DELTA HEAVY. Druhý headliner večera bude anglický mohykán světové scény JOHN B. V neposlední řadě se můžete těšit na jednu z nejdéle hrajících českých DJek, IM CYBER.
Support: Garnie:C, Alizz & Kaira, Conductors, Clarity Methods.

V sobotu 18.06.2022 se můžete těšit na House & Techno stage, kde se vám představí maďarský DJ a producent JAY LUMEN (Drumcode, Footwork), který nedávno vystoupil v brněnském klubu Exit. Premiérově na COAL CASTLE uslyšíte set od DJ LUCCA, právem považovanou za královnu české techno scény. Na své si přijdou i fanoušci talentovaného producenta a DJ DOMINIKA GEHRINGERA. Dalším vystupujícím bude DJ BIODAN, jenž stojí za hudební dramaturgií známého houseboatu U Bukanýra v Praze.

Support: Danny Bright, Ian Kita, KDLK & Teddybear, Marco Key & Mendoza, Van Vega.



COAL Events Team je znám svou kvalitou a skvěle vytvořenou atmosférou. Jedná se nejen o hudební, ale i vizuální zážitek, zaměřující se na detaily a spokojenost fanoušků. Každoroční ohlasy jen potvrzují, že se pořadatelé snaží netradičně a kreativně obohacovat kulturní scénu v uhelném regionu.

Vstupenky v předprodeji jsou dostupné do čtvrteční půlnoci, tak nepropásni svojí šanci levnějšího lupenu.

Vstupenky – https://www.smsticket.cz/vstupenky/28321-coal-castle-2022
Odkaz na událost – https://www.facebook.com/events/765831011487592

2 komentáře

  1. Dobrý den, chci se zeptat na zrušení lístku … dekuji Janíková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *