Tomorrowland zveřejnil seznam Djs pro sobotní ‚Adscendo – A Digital Introduction‘

Pro zaregistrované zájemce o vstupenky na letošní ročník belgického Tomorrowlandu mají pořadatelé v sobotu 28.ledna připraven bezplatný digitální zážitek, který bude obsahovat 14 světových umělců na elektronické hudební scéně.

Lidé po celém světě budou mít možnost poslechnout si exkluzivní sety vybraných Djs uprostřed fascinujícího digitálního světa. Současně dostaneme možnost nahlédnout na festivalové téma pro letošní ročník.

Mýtický svět Adscendo nabídne spousty speciálních efektů a 3D technologií podobné těm, které jsme měli možnost zahlédnou již během předchozích dvou digitálních verzí Tomorrowland – Around The World nebo jeho silvestrovské edice.

Všechna vystoupení pro sobotní ‚Adscendo – A Digital Introduction‘ byla nahrána ve zcelám novém studiu v Haarlemu během posledního Amsterdam Dance Eventu. Tým Tomorrowlandu na tomto projektu spolupracoval s několika specializovanými dodavateli a odborníky na vytvoření 6ti jedinečných digitálních prostředí, kde bylo použito jak 6 skutečných kamer, tak i 154 virtuálních.

Tomorrowland 2023 nabídne opět dva víkendy. První proběhne v termínu 21.-23. července a druhý od 28.-30. července.

Adscendo – A Digital Introduction

Mandy (photo by Tomorrowland)

Armin van Buuren (photo by Tomorrowland)