Druhý ročník Tomorrowland Winter odkrývá line-up!

Na druhém ročníku zimní verze Tomorrowlandu se představí na deseti scénách více jak 100 vystupujících Djs. Vystoupí zde jak přední světoví umělci, tak i místní talenti, kteří zde dostanou možnost odehrát své sety. Téma zůstane stejné jako u letní verze, tedy „The Book of Wisdom“ avšak s podtitulem „The Frozen Chapter“.

Zimní edice Tomorrowlandu se uskuteční opět v Alpe d’Huez – Grand Domaine Ski. A jedná se o jedno z předních lyžařských středisek na světě. V roce 2017 získal tento areál cenu za „nejlepší lyžařské středisko v Evropě“. Počty hovoří samy za sebe: 250 kilometrů sjezdovek rozložených na 135 sjezdovkách, včetně nejdelší sjezdovky na světě (La Sarenne), která má 16 km. Nejvyšším bodem zde je le Pic Blanc ve výšce 3330 m. Oblast se navíc pyšní zruba třemi stovkami slunečních dní v roce a středisko nabízí všechny druhy lyžařských aktivit. Organizátoři očekávají až 25 000 návštěvníků.

Na stavbě samotného festivalu bude pracovat minimálně 700 lidí, jejich počet se během festivalových dní navýší až na 1800. Mezi nimi bude i mnoho místních a různých dodavatelů. Návštěvníci se mohou těšit na 60 m širokou a 22 m vysokou Mainstage. Dále zde budou i dvě zastřešené scény a nebude chybět Garden of Madness, vyhřívaný prostor o rozloze 4500 m2. Bohatá bude i nabídka jídla a pití, která bude přizpůsobena sezóně. O tu se postarají ti nejlepší francouzští a belgičtí kuchaři. Mnoho Djs zde plánuje svou zimní dovolenou, takže se Vám může klidně stát, že se na sjezdovkách potkáte s nějakým Vaším idolem. Navíc zde proběhne několik djských vystoupeních, včetně těch back2back, a to v místech, kde byste zrovna dj set nečekali.

Mezi potvrzená jména pro druhý ročník patří např. Armin van Buuren, ARTBAT, Charlotte de Witte, M.I.K.E. aka PUSH, Paul Kalkbrenner, Sound Rush, Sunnery James & Ryan Marciano, Yves Deruyter a mnoho dalších. Hostující stage budou např. Freedom, Q-Dance, Smash The House, Orangerie, Yves Deruyter and Friends a I Love The 90’s. To vše v týdnu od 14. do 21. března 2020 ve Francii.

Tomorrowland Winter 2020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *