Světlá budoucnost Tomorrowlandu

Dnes již zcela legendární belgický festival slavnostně oznámil prodloužení smlouvy se svým hostitelským městem do roku 2034. Bude mu tak umožněno dotáhnout svou pouť až k 30. edici. Organizátorům se tedy podařilo pojistit si své působení v pohádkové lokaci rekreačního areálu De Schorre na pomezí města Boom na poloviční cestě mezi Bruselem a Antverpami.

Nejbližší edice se uskuteční od 17. do 19. července 2020 (Weekend 1) a od 24. do 26. července 2020 (Weekend 2). Před pár dny byl zveřejněn oficiální podtitul, The Reflection Of Love. Aktuálně běží předregistrace, která je podmínkou nákupu vstupenek, který bude spuštěn v následujících vlnách: Global Journey Travel Packages od 18. ledna 2020 od 17 hod.,  Worldwide Pre-Sale od 25. ledna 2020 od 17 hod. a Worldwide Ticket Sale od 1. února 2020 od 17 hod.

Veškeré bližší informace jsou pochopitelně k dohledání na webu Tomorrowlandu, případně na sociálních sítích. Základní cena festivalových vstupenek byla stanovena na 249 euro, VIP pak za 440 euro. Není to málo, věřte však, že jde o životní zážitek. A ten za to nepochybně stojí. I třeba proto, že pořadatelé nejsou bezcitnými byznysmeny. Prostřednictvím různých projektů podporují charitu.

Posledním v řadě je Mobilní škola, která působí v centru Mexika. Nedávno ji navštívil v doprovodu zakladatele, Arnouda Raskina, také populární DJ Lost Frequencies. Jde o belgickou organizaci, která se zaměřuje na děti na ulici a je aktivní ve více než 30 zemích světa. Po zbudování nepálské hudební školy tak jde o další vlajkovou loď Tomorrowlandu, resp. jeho nadace, která získává příspěvky různými cestami právě od People of Tomorrow, návštěvníků belgického festivalu.

Lost Frequencies na návštěvě Mobile School v Mexiku

Připomenout si kolosálnost belgické legendy můžete na příkladu aftermovie pro rok 2019.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *