Vánoční rozhovor s djem Orbithem

DJ Orbith dnes zahraje v kyjovském klubu Nětčice, kde oslaví spolu s partičkou ze SOUND44 jejich 21. narozeniny. Jejím členům to nedalo a Orbitha trochu vyzpovídali.

Ahoj Aleši, jsem rád, že sis našel chvíli na náš rozhovor v tento sváteční čas. Co pro tebe znamenají Vánoce a jak je slavíte u vás doma?

Vánoce jsou pro mne krásný, speciální čas, který trávím výhradně s naší rodinou, a moc si to užíváme. Patří k tomu všechny tradice, které máme.

Máš dva syny, oba se věnují djingu a vlastní produkci, kdy se o to začali více zajímat?

Myslím, že Dominik někdy v 16 letech, kdy skončil s profesionálním fotbalem, kvůli zdraví a Filip, mám takový dojem, hrál poprvé, když mu bylo 18 let. Jinak zájem o hudbu měli od mala, jelikož to doma slýchávali téměř každý den.

Co jsi jim dal letos k Vánocím?

Dostali různé dárky, ale většinou to bylo něco na vybavení studia, zkrátka věci, co budou užívat každý den 🙂

Neuvažoval si založit vlastní značku Gehringer Family? 🙂

Nic takového zatím v plánu nemám, co se týká Dominika, toho zastupuji v bookingu pro CZ a SK, ale na víc si myslím, že nemám. On sám plánuje v budoucnu určitě svoji značku – label, ale aktuálně je na to ještě brzy.

Byla nějaká klubovka, která tě v poslední době opravdu nadchla?

Nemám moc rád takové ty konkrétní příklady, ale za rok 2019 jsem měl možnost si zahrát na velmi kvalitních klubových eventech, ať už to bylo v EPIC clubu, CUBE events, nebo brněnský Exit club, tady všude jsem si to moc užil a bylo to velmi kvalitní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *