Francouzský elektronický mág Worakls přiveze do Brna živý orchestr

Dokonalé spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky. To je aktuální projekt francouzského virtuóza ukrývajícího se pod pseudonymem Worakls. Svoji debutovou nahrávku Orchestra vydal před několika měsíci a na taneční scéně se okamžitě stal jedním z nejskloňovanějších jmen. Nyní jeho show, která získala skvělé ohlasy nejen mezi fanoušky, ale i světovými top producenty, dorazí do Brna. V pátek 1. května 2020 bude projekt nazvaný Worakls Orchestra hlavním jménem speciální edice akce Citadela We Love To Help v brněnské Zoner Bobyhall. Vstupenky na akci, jejíž výtěžek poputuje na Fond ohrožených dětí Klokánek, jsou v předprodeji v síti TicketLIVE. Na akci dále vystoupí Misa Salacova, Nuff & Lekno, Subgate či Madelaine.

Worakls Orchestra live

Worakls se narodil v pařížské hudební rodině jako Kevin Rodrigues. Už ve 3 letech seděl dennodenně u piána a rodičům bylo brzy jasné, že z kluka něco bude. Během studia na konzervatoři přičichl k elektronické hudbě a tvorba snových hudebních kompozic nabrala jiný směr, než možná rodiče očekávali.

„Dnes už ale nikdo nelituje. Worakls objíždí se svou show největší světové kluby a festivaly. Na letošním očekávaném albu Orchestra dotáhl k dokonalosti spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky,“ říká promotér akce Dalin Vajčner. „Světového ohlasu ale dosáhl již dříve tracky jako Bleu, Coeur De La Nuit nebo Toi, ze kterých se brzy staly taneční hymny,“ dodává.

Celá akce bude mít navíc i benefiční rozměr. „Na listopadové Apokalypse jsme umístili fotostěnu, kde se lidé mohli fotit a výtěžek šel na spolek We Love To Help. Zájem nám vyrazil dech, vybrali jsme 70 tisíc korun,“ popisuje Vajčner, podle kterého štědrost lidí pořadatele přivedla na myšlenku uspořádat speciální akci s velkou taneční hvězdou a celý výtěžek věnovat Fondu ohrožených dětí Klokánek

„Těší nás, že pozvání přijal právě geniální francouzský producent Worakls, který s sebou přiveze celý symfonický orchestr. Skladby jako Porto, Salzburg, Bleu nebo By the Brook či Caprice tak lidé uslyší živě a způsobem, který jim vyrazí dech,“ dodává.

Číslo transparentního účtu spolku We Love To Help: 4211298730/6800  


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *