Airbeat One nabídne 7 z 10 Top DJs

Festival Airbeat One není na evropské scéně nováčkem. Koná se přitom nedaleko našich hranic – na letišti Neustadt-Glewe, přibližně v polovině cesty mezi Berlínem a Hamburkem, tedy zhruba 5 hodin autem z Prahy. Však se také na tomto festivalu objevila „naše“ Transmission stage!

A jak bude vypadat Airbeat One letos? Uskuteční se mezi 8. a 12. červencem a jeho mainstage bude hostit neuvěřitelných 7 jmen z aktuálního Top 10 ankety DJ Mag Top 100 DJs. Budou jimi Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Marshmello a Steve Aoki. Z první stovky se pak objeví například Timmy Trumpet, KSHMR, W&W, Vini Vici, Yellow Claw, Martin Solveig, Salvatore Ganacci, Neelix a další. Svou vlastní scénu přiveze holandský label Q-Dance a budou u toho Psyko Punkz, Headhunterz, Wildstylez i Noisecontrollers. Ponese jméno Gladiator Stage.

Credits: Airbeat One 2019, Don Diablo by Steffen Schulze

To techno se usídlí na Arena Stage. Hlavní páteční hvězdou zde bude Boris Brejcha, v sobotu a v neděli se tato stage zbarví v odstínech Elrow. Tuhle párty rozjede Charlotte De Witte a Pan Pot, v neděli bude hlavní star CamelPhat. Na Second Stage zahrají Aly & Fila, Andrew Rayel, Astrix, MaRLo, Liquid Soul nebo Sander van Doorn pres. Purple Haze. Terminal Stage nabídne jména jako Fedde Le Grand, Alle Farben, Robin Schulz, Lexy & K-Paul, Krewella, Lost Frequencies, Netsky nebo Ofenbach. Čtvrteční warm-up obstará hardcore parta v čele s Korsakoff, Miss K8 a Paulem Elstakem. Na festivalu nebude chybět ani Camp Stage nebo Beach Stage.

Ročník 2020 bude už celkově 19. edicí v historii Airbeat One a nese podtitul „Italy“. A jak to vypadalo na této akci vloni, to můžete omrknout na aftermovie. Pro letošek neváhejte, vstupenky mizí raketovou rychlostí. Třídenní víkendový lupen stojí 129,99 euro, denní lístky jsou za 59,99 euro.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *