Zachraň Storm Club!

Podpořte provoz žižkovského klubu Storm Club Prague v době, kdy je z důvodu koronavirových opatření zavřený.

Vážení přátelé Storm Clubu, fanoušci, podporovatelé,

Přiznáváme na rovinu – situace je vážná. Vládní opatření z důvodu koronavirové pandemie nás velice silně zasáhla – a to jak na jaře, tak zejména teď na podzim. Jarní „stopku“ jsme jakž takž zvládli přežít díky provozu naší nové Storm Street s vidinou toho, že nemalé ztráty snad zvládneme pokrýt bohatým programem, který jsme pro vás na podzim plánovali.

Storm Club není jen místo. Storm klub je rodina. Jsou to všichni zaměstnanci, barmani, šatnáři, technici, security pracovníci, uklízečky, produkční, řidiči a mnoho dalších. Ti všichni těmito kroky přichází o svou obživu.

Za 7 let naší existence jsme do Prahy kontinuálně vozili ta nejlepší jména nejen z oblasti elektronické hudby. Pečlivě jsme naslouchali vašim přáním a snažili jsme se vám dramaturgicky vyjít co nejvíce vstříc a přivézt do ČR jména, která jste chtěli slyšet. Pro mnohé zahraniční umělce to byla jejich první vystoupení v České Republice. Na druhou stranu jsme v našem klubu vždy dávali i prostor mladým a začínajícím umělcům, ať už DJům, či kapelám. Zažili jsme s vámi nespočet nádherných momentů a vytvořili společně spoustu nezapomenutelných vzpomínek.

Teď přišel čas, abychom vás požádali o pomoc. Pokud se něco nezmění, šance na přežití našeho klubu do konce pandemie jsou mizivé. Proto jsme vytvořili tuto sbírku, ve které nás můžete podpořit libovolnou částkou dle vašich možností. Na základě výše finančního obnosu, kterým nás chcete podpořit, si můžete vybrat odpovídající odměnu. Jména všech dárců budou navždy zvěčněna na naší nové fotostěně. Ta bude sloužit jako připomínka lidí, kteří nám pomohli v nejtěžších časech a byli rozdílem mezi existencí a zánikem našeho klubu. 

Celková částka, kterou potřebujeme tímto způsobem vybrat, činí 260 000 Kč. Není to málo, ale jedná se o náklady na naše dva měsíční nájmy, část mezd zaměstnanců a další nutné výdaje. Všechny peníze, které případně vybereme nad tuto částku, budeme investovat do zvukového vybavení a technického zázemí naší nové Storm Street – nově zrekonstruované zahrádky před klubem, kde jsme během léta uskutečnili řadu zajímavých kulturních událostí!

Všem vám moc děkujeme za podporu a těšíme se na viděnou v lepších časech!

Tým Storm Club Prague 

ODKAZ NA SBÍRKU ➡ http://storm-club.cz/zachran_storm_club

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *