Silvestrovská party Tomorrowlandu

Po úchvatné letní edici festivalu Tomorrowland, která proběhla na virtuálním ostrově Pāpiliōnem a ze které jsme přinesli report, si pro nás organizátoři z belgické ID&T přichystali silvestrovské překvapení.

Ve virtuálním prostoru NAOZ se uskuteční speciální akce, která začne na Silvestra s úderem osmé hodiny večerní a poběží až do třetí hodiny ranní na Nový rok.

Na čtyřech nadupaných digitálních stageích se představí špička světové taneční scény, například vítězové 12 ze 14 posledních ročníků ankety popularity DJ Mag Top 100 DJs Poll, tedy Armin van Buuren, David Guetta, Martin Garrix a Dimitri Vegas & Like Mike. Na hlavní scéně je doplní například raketově rostoucí osobnost současné techno scény, Charlotte De Witte, belgická hvězdička Lost Frequencies nebo tříčlenný projekt Major Lazer, jehož leaderem je slavný americký Diplo. Ten vystoupí kromě „hlavní“ stage The Tree Of Melodia rovněž na vedlejší Planaxis, kde ho doprovodí také další skvělá jména typu Netsky, Tchami nebo Duck Sauce. Velkou premiérou na tomto místě bude speciální vystoupení DJe Snoopadelic, což není nikdo jiný, než profláknutý Snoop Dogg. Dvakrát se na „silvestrovském“ Tomorrowlandu představí i již zmíněný David Guetta, na úplný závěr večera zahraje jako Jack Back, což je jeho futureraveové alias. Velmi zajímavé obsazení má i třetí scéna, fanouškům Tomorrowlandu dobře známá Atmosphere, kde zahraje Camelphat, Maceo Plex nebo slavná dvojice Kölsch vs. Joris Voorn v B2B setu. Poslední, čtvrté pódium nese název Pulse a poskytne prostor pro harder stylez v čele s Coonem nebo Brennan Heartem, který vystoupí v doprovodu s MC Villainem, Ran-D a Wildstylez.

Vstupenky jsou – obdobně, jako byly v létě – k dostání v různých verzích podle jejich „bonusů“, základní lístek stojí 20 euro. Za to, o jaký přínos scéně se jedná, je to pakatel. Pojďme oslavit hudbu a začátek nového roku společně!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *