Novoroční předsevzetí

Není to tak dlouho, co jsme oslavili příchod Nového roku. S Nový rokem se vždy pojí novoroční předsevzetí a nás zajímalo, jak to vidí zástupci domácí scény.  

Všem osloveným jsme položili stejnou otázku… Jaké máte novoroční předsevzetí a jaký máte návod na jeho udržení? 

Subgate
Možná to vezmu trochu víc ze široka, ale uplynulý rok byl pro spoustu z nás velkou zkouškou a mnohdy jsme si sáhli na dno našich sil. Na druhou stranu jsem osobně tohle období vnímal i přes překážky jako prostor k tomu, si spoustu věcí, ať už v osobní nebo pracovní rovině urovnat a přehodnotit. 

Takže ta předsevzetí tak nějak vycházejí z toho všeho. Jít si pořád za svým cílem a snem. V rámci hudební branže se mi to poměrně daří, víc makám na produkci a v roce 2021 toho bude ještě víc. Hned začátkem roku se mi podařilo upsat mé skladby na pár respektovaných labelů, což mě nakoplo k další práci. Po pracovní lince, v rámci které je propojena hudba, pořádání eventů a PR, se osamostatnit, což v rámci kroků, které jsem učinil na přelomu minulého roku, se také pomalu daří. Po té osobní rovině se nezanedbávat pod tíhou práce a mít ještě víc času na sebe – relaxovat, sportovat a možná víc si cenit maličkostí, který jsou kolem nás, a který jsem bral jako samozřejmost, a naučit se jich víc vážit. 

Mým přáním je se co nejdříve vrátit před publikum a vůbec se více socializovat, ale to je ve vyšší moci, kterou neovlivním, ale věřím, že již brzy se to zlomí!

Subgate

Daniel Neighbour
Žádné novoroční předsevzetí si nedávám, myslím si, že toto by mělo vznikat přirozeně a spontánně. Takže jediné, co na to mohu odpověď je, neustrnout a jít dál. A co by cesta mohla přinést? Asi nějaké nové skladby a akce, až to půjde. Uvidíme… 

A obecně k tématu udržení si něčeho: takto to podle mě nefunguje. Když to tak chceš a cítíš to, tak návod nepotřebuješ.

Daniel Neighbour

Lee Meow
Moje předsevzetí je být šťastná. Moc jsem to bohužel neuměla a přes určité životní lekce jsem se dostala k tomu, že člověk potřebuje být šťastný především sám se sebou. Zatím se mi daří a návod na jeho udržení je dělat to, co mám ráda – seberealizace, vzdělávání a především být u pokroků mého syna Borise, také věřím ve zodpovědnost nás všech a následné navrácení se za DJský pult.

Lee Meow

Kema
Klasicky novoroční předsevzetí si nedávám, protože když něco chci, tak nebudu čekat až do nového roku ne?

Kema

Duncan Grey
Nepatřím zrovna k lidem, kteří si dávají novoroční předsevzetí. Jsem poměrně umanutý člověk a pokud si něco usmyslím, jdu si za tím i bez toho.

Arco
Já si v zásadě předsevzetí nedávám, ale tento rok je to spíš přání. Přání konce covidoveho šílenství.

Golpe
Předsevzetí se mi nikdy nějakou záhadou nepodařilo dodržet, takže návod je bezpředmětný ? 

Letos jsem si dal předsevzetí, opět nekouřit, takže mě plácněte přes ksicht, když mě uvidíte s cigaretou u huby ?

Jorge Herrero
Jelikož jsem mimo Českou republiku a vracím se až v květnu, tak jsem si žádné předsevzetí nedal, ale co by jsem chtěl v tomhle roce dokázat, tak vydat track na na světoznámém labelu. Pokud to už bude ve světě jako dříve, tak si zahrát na velké akci. Více sportovat, to už jsem začal ?. A návod na tom mám jednoduchý, více na sobě makat. ?

Lucky Luciano
Moc si předsevzetí nedávám, jelikož človek nikdy neví, co bude zítra, natož jestli bude moct nějaké dodržet. Ale když už si nejaké dám, tak si za tím jdu i přes mrtvoly 🙂

Jaqullin
Přiznám se, že nejsem velký fanoušek novoročních předsevzetí, obecně se snažím stanovovat si cíle celoročně. Návod na udržení je myslím jednoduchý, pokud člověk něco chce a jde si za tím, s trochou trpělivosti a odříkání se výsledek dříve nebo později dostaví. Místo předsevzetí mám ale novoroční přání – abychom se všichni brzy potkali na akcích, které nám tak moc chybí!

Jaqullin

Alexx
Novoroční předsevzetí si v zásadě nedávám, jsem zastáncem, že všechno musí jít přirozenou cestou, pak není třeba ani návod an to, jak si ho udržet :)) Mám spíše plány a vize, které nosím v hlavě a chtěl bych je naplnit, předchozí rok jim moc nepřálo, tak se snad se zadaří, protože nejen hraní po klubech či festivalech, ale i cestování mě už vážně hodně chybí.

Alexx

B_unq
Novoroční předsevzetí jsem si nikdy nedávala. Možná právě proto, že bych se cítila sama před sebou zle, kdybych ho porušila 🙂 Mám spíš nastavené dlouhodobé cíle, ke kterým se snažím posouvat. Žádný z těch cílů nikdy neměl deadline a věřím, že možná proto se mi spousty z nich podařilo dosáhnout dříve, než bych čekala 🙂

Nonalis
Moje předsevzetí není úplně novoroční 🙂 Rozhodla jsem se teprve včera, protože na předsevzetí moc nejsem. Prostě když chci něco změnit, tak nečekám na nový rok, ale začnu hned. ? 
No a k tomuhle jsem byla v podstatě přemluvena, moc se mi do toho nechce 🙂 Otužovat se, alespoň 5x do týdne si dát studenou sprchu a postupně navyšovat délku studené sprchy. No a udržet to snad půjde, protože na to nebudu sama, mám svého „hecátora“ 🙂

Nonalis

Michael C
Téměř jako každý rok bych rád trochu zhubnul a víc sportoval. Loni se mi díky „lockdownu“ podařilo konečně opravdu hodně jezdit na horském kole, aniž bych si to předsevzal, letos bych v tom rád pokračoval. Pokud jde o návod k udržení předsevzetí, tak bych rád poznamenal, že bych ho taky uvítal 🙂 Ne vždy se mi daná věc podaří úplně splnit. Letos jsem se navíc vsadil, že mezi 13. lednem a 13. dubnem nebudu pít alkohol, tak uvidíme, jak to dopadne. Ale jelikož akce v tuto dobu asi zřejmě stále nebudou, neměl by to být nějaký velký problém a tím pádem by se mi podařilo určitě splnit i ta svá předsevzetí, ke kterým jsem se odhodlal.

Michael C


Luis Lamborghini
Novoroční předsevzetí si nedávám. Dělám si plány během celého roku. Nevím proč zrovna nový rok by měl mít nějaký vliv na dodržení toho, co si predsevzu. Naopak udělat to jiný den v roku mi přijde na virus prokrastinace to nejlepší 🙂

Takže pro tento rok bych zvolil „see ya on dancefloor“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *