Dominik Gehringer: HYPE 2001

Dnes vychází Dominikovi Gehringerovi nové EP na record labelu Click records, které se během několika hodin dostalo do Beatport TOP100, při té příležitosti jsme si ho vyzpovídali.

V pátek ti bude vycházet další nové EP, my ti moc gratulujeme, mohl bys nám ho prosím představit a něco nám o něm povědět?
Ahoj, díky za přání. Celé EP jsem od začátku produkoval tak, abych posluchačům mohl dát nahlédnout do mého vnímání hudby, občas mívám veselejší nálady, a to je konkrétně track Hype 2001. Ale také melancholičtější, který má pro změnu název August. Jsem rád, že se mi to takto podařilo přenést do nového EP. 

AUGUST

Jak a kde jsi EP nahrával?
Veškerou hudbu dělám u sebe ve studiu, které mám doma, žádné externí studia pro moji produkci nevyužívám.

Jak jsi přišel na název skladeb HYPE 2001 & AUGUST?
Název přišel zcela spontánně, celé EP jsem dokončoval zvukově koncem léta, kdy mám narozeniny, takže Hype 2001 je rok mého narození a August měsíc. 

HYPE 2001

EP ti bude vycházet na labelu Click records, jak jsi na tenhle label vůbec narazil?
Standardně když dodělávám nové tracky, tak už rovnou přemýšlím, na které labely zaslat demo, Click records mi přišel vhodný a když mi přišel e-mail s tím, že moje EP vzali, tak jsem byl moc rád, protože na tomto labelu vydávají opravdu zvučná jména, například: Anna, WhoMadeWho, Gabriel Ananda, Agents Of Time, Giorgia Angiuli. Být v této společnosti je potěšující.

A jaké jsou tvoje další plány?
Momentálně pracuji na dvou dalších nových EPs, takže se opravdu těším až vyjdou. Na léto připravuji LIVE SET z mých melodických tracků a už se nemůžu dočkat, až jej dokončím a zahraju pro lidi.

https://www.instagram.com/dominikgehringer/?hl=en

https://www.facebook.com/dominikgehringermusic/

https://www.beatport.com/artist/dominik-gehringer/736214

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *