Zvuky, tóny, pulzující rytmus a nekonečné možnosti vyjádření – vítej v MELODY LAB.

Moderní elektronické DJ studio nezná mezí pro Tvé hudební vize. Bez ohledu na to, zda jsi začátečník, který teprve objevuje svou vášeň pro hudbu, nebo zkušený hudební producent hledající nové hudební výzvy. MELODY LAB má pro Tebe otevřené dveře.

MELODY LAB se nachází v historické budově Pilnáčkovy továrny v Hradci Králové.

V MELODY LAB není místo pro stres nebo omezení.

Studio je vybaveno špičkovou technikou, která zahrnuje Pioneer přehrávače a gramofony Reloop RP-6000 MK6 B, které splní i ty nejnáročnější požadavky. Díky plné automatizaci je studio uživatelsky přívětivé a snadno dostupné široké veřejnosti. Ať už chceš zdokonalit své DJ schopnosti, pracovat na novém tracku, nebo si jednoduše užít čas s hudbou, studio Ti poskytne ideální podmínky.

Ale MELODY LAB není jen o technologii a zařízení. Je to místo setkávání, kde se lidé spojují prostřednictvím lásky k hudbě. Můžeš zde najít inspiraci, sdílet nápady a navazovat nová přátelství s lidmi, kteří sdílejí Tvoji vášeň.

Přijď do MELODY LAB a objev sílu elektronické hudby, která Ti může změnit život. Buď součástí naší komunity vášnivých hudebních nadšenců a společně vykročme na cestu kreativity a sebevyjádření. V MELODY LAB je hudba nekonečná – a teď je Tvůj čas ji objevit. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *