NEJVĚTŠÍ EVROPSKÝ BEACH FESTIVAL BALATON SOUND OZNAMIL PRVNÍ JMÉNA A SPUSTIL PRODEJ VSTUPENEK

photo credit: Rockstar Photographers @balatonsound2019

Balaton Sound je pětidenní beach festival na idylické pláži maďarského jezera Balatonu. Nyní v první vlně oznamování programu nabízí řadu hvězd, které se představí návštěvníkům festivalu od 8. do 12. července 2020. HERNAN CATTANEO b2b NICK WARREN, DANNY TENAGLIA a DEBORAH DE LUCA jsou hlavním tahákem v čerstvém seznamu zveřejněných jmen pro nadcházející ročník. 

Unikátní poloha na břehu obřího jezera a fantastická atmosféra s luxusním VIP zázemím vytváří z Balaton Soundu jednu z nejžádanějších a největších akcí elektronické a taneční hudby v Evropě.  

Ročník 2019 přivítal v součtu všech dní 172 000 fanoušků a rekordní počet jich dorazil i z České republiky.  

photo credit: Rockstar Photographers @balatonsound2019

Již první oznámená jména slibují řadu fantastických zážitků a skvělou party. Ani letos například nebude chybět mimořádně populární Elrow stage, která nabídne vystoupení Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tengalia a řady dalších. 

Balaton Sound nabízí navíc naprosto jedinečné VIP zóny, které nenajdete na žádném jiném festivalu v Evropě. Tato část areálu bude pulzovat v hollywoodském retro stylu a nabídka zde bude přímo okouzlující, od masáží, make-up salónků, nápojů při příjezdu až po exkluzivní večírky a překvapení. 

Pro vstupenky a více informací klikni na : www.balatonsound.com/cz/ 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *