Rene Wise zhypnotizoval “palicu” v Bratislavě

Uzasna:

Palicavonzvreca aka PVC je jednak label a jednak zavedená klubovka v Bratislavě, která nabízí zajímavý a autentický sound.

Už před delší dobou jsem tuhle akci okukovala a přála si navštívit ji. Když jsem zahlédla na flyeru jméno Rene Wise, už nebylo o čem. Prostě jedu! K brněnskému zájezdu se přidala i redakční kolegyně Nezdolná, která na tomto mejdanu oslavila svoje narozeniny a naši výpravu uzavíral seniorní fotograf rave.cz Flicky.

Slovenská strela sice měla klasických třicet minut zpoždění, ale to nám neubralo na náladě. Byli jsme plni očekávání a po příjezdu jsme se vydali na příjemnou procházku městem do klubu. Zabralo nám to asi patnáct minut. Klub Wax2 se dal dobře najít, také díky poutači před vchodem (doporučujeme vyzkoušet i v našich klubech, může to zvýšit návštěvnost, pozn. red.)

Naší expedici se dostalo krásného uvítání, tímto zdravíme Braňa, Marka i Maroshe 😉 Cítili jsme se hned jako doma. V klubu mě velmi zaujaly záchody, které byly doslova transparentní. Wax2 se zdál zprvu jako velké bludiště, ale brzy tento dojem pominul. Krásně osvětlená stage už tepala a zvuk zněl parádně vyladěně.

Stihli jsme ještě část rozehřívacího setu od Vaclav & Matt. Warm-up to byl opravdu krutopřísný, pánové byli sehraní. Zkontrolovali jsme bar – líbil se mi zajímavý výběr nealko nápojů v petkách s víčkem. Další zajímavou záležitostí byla panenka v backstagi, která po ní jaksi samovolně cestovala. 

Začal Loktibrada a já si konečně mohla vychutnat jeho sound naživo. Hrál svižně a přísně, tak jak to umí. Pařili jsme jak vzteklí. Lidi řvali, pískali a klub se začal solidně plnit. 

Dala jsem se do řeči s Markem aka Proxima B, který se pochlubil svou sbírkou podepsaných desek (bylo jich asi sto dvacet, zahlédla jsem třeba jména Kobosil a Lewis Fautzi). Připraveny měl i fošny od Reneho, které čekaly na jeho podpis. 

Jako správné fanynky jsme nadskakovaly nadšením, když nám oznámili, že Rene už je na cestě do klubu a souhlasil i s pár fotkami. To byl ten správný dárek k narozeninám! 

Nezdolna, Rene Wise, Uzasna

Štafetu po Loktibradovi přebral headliner Rene Wise. Jeho set byl o dost deepovější a hypnotičtější než ty předchozí, ale i pestřejší o tribalové prvky, které jsou pro Reneho sound typické. Jo, přesně takto jsem si jeho vystoupení představovala.

Byli jsme propocené úplně durch a už jsem sotva chodila, když nastoupil Proxima B a nekompromisně ještě zvýšil rychlost. Líbilo se mi, jak si hrál s náladou setu a míchal “zlomené” tracky do rovných, jako by se nechumelilo.

Na cestu domů vyrazila naše výprava kolem páté. Celkově hodnotím akci jako jednu z nejvydařenějších, jaké jsem kdy zažila. Zvuk i prostředí jsou naprosto luxusní. Na baru se dalo platit kartou a po většinu večera byly k dispozici na záchodech ubrousky i toaleťák. DJs byli autentičtí, lidi hladově pařili a všichni se postarali o neopakovatelnou atmosféru. Opět se ráda vrátím. Díky moc, PVC!

Nezdolna, Proxima B

Nezdolna:

Rene Wise je rozhodně DJ, kterého jsem si přála slyšet naživo a nebyl lepší nápad než na tomto mejdanu oslavit své narozeniny.

Když jsme konečně vešli do klubu, nevěděli jsme kam dřív, protože je docela prostorný a bylo chvilku těžké se zorientovat. Šli jsme dál a všimli jsme si mříží, které tomuto prostoru dodávaly ten správný vzhled. Řekla jsem si: “Jo, to je ono!”

Nějakou dobu jsme se družili v backstage, pak nadešel čas si jít konečně hodit bočkem. Rene Wise to pořádně rozjel a málem už zdolal Nezdolnou, ale já se nenechala a poctivě dopařila až do konce. Hodně se mi líbil Proxima B, protože z něj vyzařovala pozitivní energie, kterou předával publiku a za mixákem pěkně řádil.

Všichni DJs byli naprosto úžasní a bylo na nich vidět, jak si to užívají spolu s návštěvníky klubu, taktéž i my jsme si to řádně užili. Pro mě to byla doslova úžasná oslava narozenin a ráda tento klub znovu navštívím. Moc děkuji za skvělý zážitek.

Nezdolna, Loktibrada, Uzasna
samovolně po backstagi cestující panenka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *