Pokračování ostravské klubovky Trance2gether

Po úspěšném prvním vydání klubovky Trance2gether, která proběhla v klubu Cafe de la Ostrava, se DJské duo Priest a Pietro Bell rozhodlo tuto akci zopakovat, tentokrát v jiných, ale zato neméně atraktivních prostorách klubu Klid. Důvod změny byl ten, že objekt, ve kterém se Cafe de la Ostrava nachází, změnil majitele, tudíž tento ikonický klub po více než 20 letech musel ukončit činnost.

Ostravská trance scéna je stále v jakémsi útlumu a potřebuje nabrat druhý dech. V tomto duchu smýšlí nejen dvojice organizátorů, ale také vystupující DJs, kteří jsou odhodlaní tuto akci podpořit a udělat maximum proto, aby se fanoušci opět vrátili k tomuto nádhernému tanečnímu žánru. Proto přijďte i vy tuto klubovku podpořit v pátek 6.9. do ostravského klubu Klid.

Pozvání přijala půvabná DJane ze Zlína Foxxy Jay, která se představí i jako headliner večera. Podpoří ji kromě Priesta a Pietro Bella trancová stálice Vikinz a závěrečnou tečku po delší době přidá duo PlayMasterz. Vstupné je zdarma, největší odměna pro organizátory bude vaše podpora na akci.

Nenechte si ujít tuto událost a doražte podpořit trance scénu v Ostravě!

Odkaz na FB event zde: Trance2gether událost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *