Anketa: Naši oblíbení DJové, vysněná B2B spolupráce a hudební inspirace!

V naší redakci převažují ženy. Pánové, omluvte nás, vy přijdete na řadu později. Rozhodly jsme se (díky naší Kouzelné), že si uděláme malou interní anketu o tom, kteří DJs se nám líbí, kdo by byl naším vysněným rande, koho bychom si bez váhání vzaly, s kým bychom si rády zahrály B2B set a v neposlední řadě kdo nás nejvíce oslovuje svou hudbou 🙂

Kouzelná: Kdybych měla jmenovat všechny DJs co se mi líbí, tak bychom tu byly hodně dlouho. A hlavně je to každou chvíli někdo jinej 🙂 Ale jinak je to u mě jednoduché. Už přes 10 let miluju Dubfire. Takže vysněné rande a budoucí manžel by byl on bez mrknutí oka 🙂 Spíš teď přemýšlím, s kým bych si dala B2B set. Za mixákem jsem stála snad jednou. Asi by to byl někdo z Detroitu, třeba Carl Craig nebo Stacey Pullen. Hudebně mě asi nejvíc baví Andrey Pushkarev, jeden z mých dlouhodobě oblíbených DJů a producentů hrající deep house a melodic techno.

Sarah: Takže mě hudebně oslovil už od začátku Carl Cox, díky němu jsem vůbec začala poslouchat tenhle hudební žánr. Zahrála bych si asi s Golpem, protože teď mám raději hardtechno. Koho bych si hned vzala? Toť otázka, asi Chrise Liebinga. Vysněné rande? Nemám zdání, nebo vím, ale nemůžu jmenovat 😂 Ještě by si to přečetl a byl by to trapas 🤣

Popravdě si moc DJů nepamatuju podle vzhledu, já vždy tančím zády k nim 🤣😂 Víš jak, já tam chodím za hudbou, ne čučet na DJs 🤣

Laura Kovanska: Tak já hlasuju za I Hate Models 🙂

Nezbedná: Jako chlap se mi nejvíc líbí ostravský d’n’b DJ a producent Madface (hluboký hlas, krásné oči, vysoký… ♥️)

Vysněné rande by bylo s Enricem Sangiulianim, ale opravdu jen ve snu, protože tvoří krásný pár s Charlotte de Witte. Vdávat se nechci, za mě jsou to vyhozené peníze, takže k oltáři by mě nedostal ani ten nejlepší DJ na světě. B2B set bych si nejradši zahrála se slovenským Barim z Technogangu. Má podobný styl techna jako já a je to strašně zlatý chalan 😍

Hudebně mě nejvíc oslovuje… hm, je jich víc, takže například Popof, Space 92, Reinier Zonneveld, Enrico Sangiuliano a z našich českých luhů a hájů James D nebo Domek.

Nezdolná: Jelikož jsem nad tímhle nikdy nepřemýšlela, bylo těžké si vybrat 😁

Na rande bych si zašla s Niereichem. Svatbu bych si představovala s někým, kdo by mě dokázal zdolat na parketu, což se ještě nikomu nepovedlo, ale Sept k tomu neměl daleko! Jelikož nehraju, ale časem bych to chtěla zkusit, můj výběr do B2B by byl Tomas Drex. Co se týče mého poslechu, nemám vyloženě nikoho oblíbeného. Častěji si však poslechnu Septa.

Sept & Enter club Brno


Úžasná: Mou úchylkou jsou chlapi DJs. Takže za mixem to sluší každému. Kdybych měla jmenovat konkrétně, tak určitě Peter Pea, Tomas Drex, Orbith a Boss.

Moje vysněné rande už mám doma, ale kdybych se zasnila, tak bych neodmítla z výše jmenovaných ani jednoho.

B2B bych si jednou určitě ráda dala se Septem a z naší scény s Orbithem, Philem Albedem a Tomasem Drexem.

Hudebně mě nejvíc oslovuje Elektrabel, René Wise, Ben Reymann nebo třeba Yant.

Kouzelná: Jo, tak to máme stejnou úchylku 😀

Ivka: No tohle nemám jak rozvíjet. Na všechny otázky je stejná odpověď: Oscar Mulero.

Kdo mne nejvíce oslovuje svou hudbou – krom Oscara? 😃 Taky třeba Steve Rachmad, letos z Daadu předvedl dokonalej set Donato Dozzy a And/Or. Dál třeba Nobu, Truncate, Function, Mary Yuzovskaya a Cio D’or. S kým bych si ráda zahrála B2B set – raději s nikým. Do toho jsem se nehrnula ani ve svých aktivních hracích letech.

Therry: Každému, kdo mě aspoň trochu zná, je asi jasné, že by mi na odpověď na všechny otázky stačilo pouhých pět písmen. Ale přesto se rozepíšu trochu víc.

Svou produkcí mne nejvíc oslovuje, kdo jiný, než Marsh. Na to, co dokázal je to až neuvěřitelně skromný, pokorný a vděčný člověk s naprosto čistou duší. A to vše se také odráží v jeho tvorbě. Jeho hudba je pro mne ‚ztělesněním‘ dokonalosti. Dokonalá melodie, dokonalý zvuk, dokonalý rytmus – prostě jako celek. A jeho bezchybná technika a styl mixu tu dokonalost jen podtrhují. A je to zároveň i moje odpověď na otázku s kým bych si chtěla zahrát B2B set – buďto s ním, s Estivou nebo Einmusikem.

A na zbylé otázky odpovím jednoduše – svého vysněného prince už mám, takže netřeba dalších slov ☺️

Marsh

Kacunie: B2B bych si chtěla střihnout s Carlem Coxem a hezky si zahrát house. Vzala bych si Olivera Huntemanna, protože nemůžu zapomenout na ty jeho ranní covidové sety v županu s kafíčkem. Na rande bych šla s Claptonem, protože by to bylo jediné legální rande s více chlapama 😁. A kdo mě nejvíc oslovuje hudbou? Můj Spotify, kde nestíhám vůbec sledovat, co zrovna hraje 😅.

Oliver Huntemann



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *