EXIT slaví 7. výročí

Brněnský klub EXIT slaví tento víkend sedmé výročí svojí existence a my jsme se zeptali DJs, co pro ně tento klub znamená a co by mu popřáli do dalších let. A na konci řeknou pár slov i pánové Patrik a Ondra, kteří to mají celé na svědomí.

Orbith

Exit dnes slaví sedm let a je to pro mě, co se týká produkční stránky, velmi tvrdě vypracovaný klub. Jeho začátky nebyly vůbec lehké, osobně jsem Patrikovi říkal po prvním roce fungování, že pokud se mu podaří klub zvednout, bude u mě považován za skvělého managera. To se tak stalo a oba kluci, Patrik i Ondra, mají u mě velký obdiv. Dokázali udělat přesně to, co má správný klub mít, a to silnou komunitu. Takže nyní, po sedmi letech, náročné cestě, je u mě značka Exit záruka kvalitních eventů, servisu a hlavně přístupu k DJs. Do dalších let přeji klukům, ať posouvají svoje plány na kvalitní eventy, jak v klubu, tak mimo klub stejným tempem a ve stejné kvalitě pořád dál.

Golpe / Broken Robot

Exit pro mne znamená vlajkovou loď brněnské techno scény, a nejen techno scény, která je motivací pro mnoho dalších klubů a promotérů. Kucí ušatí, dělejte to pořád stejně, jako to děláte doposud, srdcem🖤

EKG

Ja uz dlhšie hovorim, že chalani nádhernym spôsobom držia a vychovávajú českú scenu. Absolutne poctiví promotéri, ktorí vedia, čo je ich sound a fanúšikovia ich milujú. Každý event bol super pripravený! Exit je malý intimný priestor, kde sa tvorí výborna kultura tanečnej hudby bez rozdielu žánru. Ako hovoria svetoví DJs: „small clubs matters“! Takže ja ďakujem za nich a prajem vela skvelých bookingov a úžasnych ludí!

Subgate

7 let výročí Exitu je v klubovém věku už taková pokročilá dospělost ne? :)) Myslím, že za ty roky si vybudoval silnou pozici nejen u brněnských party people, ale na tamní mejdany si rádi zajedou clubbeři z celé republiky. I když jsem tam už nějaký ten pátek nehrál, mám ten prostor moc rád a atmosféra tamních mejdanů mne moc baví. Přeji klubu minimálně dalších 7 let, spoustu zajímavých hostů, parádních mejdanů a těším se, že se tam v blízké době uvidíme a uslyšíme! 🙂

Lucca

Exit je pro mne srdeční záležitost. Nejen proto, že jsem brněnská rodačka, ale hrávali jsme v jiném klubu společně a známe se už 15 let. Přeji klubu, ať má stále plno a lidi tam chodí rádi a ať mohou stále vozit kvalitní zahraniční umělce.

Ladida

V Exit klubu se mi vždycky dobře hraje, je to místo s jedním z nejlepších sound systémů a i když má menší kapacitu, může se pyšnit seznamem zvučných zahraničních DJů. Takže určitě patří mezi zásadní kluby, které formuji v Česku techno scénu.

Denysa

Vzhledem k tomu, že jsem jako DJ měla tu možnost a mohla být součástí od jeho samých prvopočátků, je pro mě Exit club srdcová záležitost. Za to klukům moc děkuju a samozřejmě přeju do dalších let jen to nej, hodně spokojených party people a pravidelně narvaný klub k prasknutí 😃🙂

Phil Albedo

Znamená pro mě jednoznačně potěšení, práci, nadšení a také místo, kam se vždy moc těším. 🙂 Mám velkou radost, že mohu být součástí tohoto klubu od jeho samotného začátku. Přeji EXITu co nejvíc dalších nezapomenutelných mejdanů a ať nám všem nadále plní naše sny.

Hydrophonic

Klub Exit je pro mě spousta super vzpomínek, ale i vyhlídek. Je to taková základna všech těch parádních akcí a vždy se tam těším. Přeji hlavně vysokou návštěvnost, nadále ty skvělé atmosféry a hlavně žádná omezení!

Alexx

Aktuálně již rok hudební domov a tím pádem hodně důležitou součást mého života, jinak určitě flow, což je splněný sen, rodinnou crew, kolektivní hru, tah na branku a spoustu nezapomenutelných večerů jak za mixem, tak s přáteli na baru nebo v backstagi 🙂 Klub znám od jeho začátků, takže jak jinak než vše nej do budoucnosti, ať stále udává hudební směr a už jej nikdy neomezují restrikce &.. Keep The Vibes!

Bastien

Exit je pro mě po 6 letech rezidentury velice osobní záležitost a jasná součást mé identity a srdce! To se už nezmění. Zažil jsem tam tolik věcí, že by to vystačilo na týdenní rubriku na Rave. Potkal tolik lidí, kteří měli stejnou vášeň pro hudbu jako každý jeden z Exit crew. A slyšel tolik DJs, kterým jsem dělal support, že to je až neuvěřitelný. Díky Exitu. B2B s Ondrou a filosofické debaty s Patrikem se ani zapomenout nedají. 😊 Sedmička je šťastný číslo, takže do dalších let doufám, že jich bude minimálně 7 stejně úspěšných.

Nois

7 let? To teda pěkně letí🙂 Pamatuju si, jak mi v roce 2015 na Prygl open air říkal Ondra (Andy), že v Brně chystá “něco novýho” a jestli bych nezahrál na otevíračce. Od té doby se Exitu zaslouženě povedlo zapsat se do celorepublikové mapy nejdiskutovanějších a nejsledovanějších klubů a je radost vidět, že kluci se snaží neustále přicházet s novými nápady napříč hudebními styly🙂 Jen tak dál, Ondro a Patriku🤞

Neomi

Co pro mě klub znamená? Exit je pro mě srdcovka, hlavně díky skvělé atmosféře mezi DJs. Co bych mu popřála do dalších let? Ať klub praská ve švech.

Lahvisz

Klub pro mě znamená především přechod od diskoték na klubovku. Patrik s Ondrou nám dali možnost se zlepšovat a zviditelňovat společně s klubem a za to jim patří velký dík. Klubu bych přál, aby si znovu a znovu nacházel fanoušky nových generací.

Marcel de Valerio

Znamená pro mě Exit family. Dále klub, který přiváží nová zahraniční jména a samozřejmě spoustu úžasných hraní za dobu existence. Do dalších let přeji hlavně stále plný klub a spoustu skvělých mejdanů.

EliO

To je jednoduché – Exit se objevil v době, kdy tak nějak začalo utichat několik tehdejších vyhlášených brněnských akcí a energie se tak přelila na nové místo. Za poslední dobu, co jsem Patrika a Ondru mohl poznat, musím potvrdit, že jsou to borci na svým místě. Ten, kdo si během pandemie otevře další klub asi dělá něco dobře 🙂 Přeju plnej plac i bar na spoustu let!

Dominik Gehringer

Když kluci založili Exit club, tak mě v té době bylo 14 let, klub jsem začal vnímat někdy kolem roku 2018, za tu dobu jsem v něm zažil hodně povedených parties, založil svoji první rezidentní noc This Moment, takže mám s tímto klubem hodně pozitivní propojení a hraje v mých začátcích důležitou roli. Do dalších let si přeji, ať je Exit v Brně stále číslo jedna a udává směr na naší taneční scéně.

Mathiass O’zana

Když si vybavím Exit, tak si v prvé řadě vybavím kluky, kteří za ním stojí. Ať už Ondru, Patrika či další borce této brněnské squadry super lidí, kteří posouvají akcemi nejen v Exitu celou českou scénu dopředu! Samotný prostor klubu je pro mě místem se skvělou atmoškou, kam se vždycky rád vracím a do budoucna bych jak klubu, tak klukům rád popřál spoustu dalších skvělých parties a nekonečných afterparties :))

Michael C

Klub Exit je moje oblíbené místo v Brně, hlavně kvůli dvěma až příliš slušným chlapcům, kteří za tímto podnikem stojí. Vždycky se za nima člověk těší, aby zažil pořádný veselý večírek. Samozřejmě přeju Exitu mnoho dalších let fungování, ještě víc nekončících mejdanů a přehršel spokojených návštěníků radujících se na taneční beaty. A pochopitelně finálně musím Exitu přát co nejvíc kvalitních parties s Michaelem C 😃

Martin Gredner

Pro mě znamená Exit jistotu kvalitně odvedené práce na mezinárodní úrovni. Kluci ušli trnitou a kopcovitou cestu a nyní zaslouženě sklízí profit, ovace a respekt. Jsem moc rád, že se občas stávám součástí jejich vynikajícího programu a moc jim přeji dlouhé a profitabilní setrvání na taneční scéně. Díky!

Madelaine

Znamená pro mě spoustu zábavy, skvělý atmosféry a krásnejch bookingů, za který dík! Do dalších let přeju, ať to šlape minimálně tak jako doteď 🙂

Nikoala

Exit club je pro mě nejlepší klub Brně a přála bych mu, aby mu vydržela kvalita akcí a nadále tam chodili skvělí clubbeři a vynikající DJs.

Peter Pea

V Exitu jsem kdysi odehrál svůj dosud nejlepší set a proto je pro mě tento klub dost speciální. Chci mu popřát, ať dává návštěvníkům za uši až do konce věků.

Vyrys

Znamená pro mě především skvělé místo, kam je radost chodit hrát i tancovat na kvalitní elektronickou muziku. Pak také klub, který zkrátka funguje a má vedení, které ví, co a proč dělá. Cítím se v něm jako doma a i když pro něj platí ono okřídlené „malý, ale náš“, pro brněnskou scénu je naprosto zásadním, nejspíš i nejlepším a díky venkovním akcím navíc i s přesahem mimo klub a Brno. Za což su rád a su vděčný za každý booking. K „narozkám“ mu přeju, aby to platilo i nadále a pořád do něj lidi rádi za písničkou chodili. A aby si o něm nadšeně povídali i zahraniční DJs a předávali si mezi sebou spokojené reference. No a aby přežil tuto současnou energetickou krizi. Tu covidovou zvládl se ctí, tak věřím, že ustojí i tuhle.

Siva

Exiťáci to dělají výborně, starají se o klub, vystupující, návštěvníky a díky tomu, že se s klubem vydali do ulic a jiných unikátních míst, si klub udělal výbornou značku po celé ČR. Náš malý velký Exit v Brně je naprostá srdcovka! Přeji hodně dalších vydařených večírků a ať vás nic nezastaví!

Lukysh

Exit pro mě znamená záruku kvalitního lineupu v dojezdu šaliny. Kdysi jsem za podobným zážitkem jezdil do vydýchané pražské O2 arény s nekonečnou cestou vlakem zpátky. Teď mi kluci z Exitu vozí hudební sny přímo domů 🙂 Přeji jim hlavně spoustu lidí, kteří jejich práci ocení a budou se vracet zpátky!

Depka

Exit pro mě znamená kvalitní lineupy a dobrou organizaci eventů. Do dalších let bych mu popřál stejný elán a nasazení jako doposud.

Arco

Co pro mne znamená Exit? Profesionální přístup z hlediska pořádání akcí, ale i z hlediska přístupu k DJs. V neposlední řadě záruku kvalitních zahraničních bookingů od housu az po d’n’b. Klukům přeji další úspěchy v příštích letech i případnou další expanzi:)

Van Vega

V Exitu jsem zažil zatím nejemotivnější hraní s Eelke Kleijn. To bylo moje první hraní v Brně za 15 let, co působím jako DJ! Poznal jsem tam spoustu nových přátel a moc si toho vážím. Pocit s publikem je tam fenomenální! Přeju pokaždé klubu sold out a fantastické světové bookingy!

Priest

Pro mě je Exit club klubem, ve kterém se v perfektním poměru míchají všechny ingredience – kluci Ondra a Patrik s otevřenou myslí a neutuchajícím zapálem, vizuálně a technicky vytříbené prostředí a neúnavní party people, které dohromady dávají za vznik těm nejlepším akcím. Takže mé přání Exitu do dalších let je celkem jasné – jen houšť! :)))

Jake Haley

Exit je pro mě osobně útulné místo plné energických lidí, kteří chodí za hudbou. Má to takovou svou nepopsatelnou atmosféru, do které se vždycky rád vracím. Exitu přeji vše nejlepší a do dalších let ještě více takhle skvělých návštěvníků, bookingů a venkovních projektů!

ProggyBoy

Exit je speciální tím, jaká se v něm dokáže utvořit atmosféra, vždycky se tam moc rád vracím a vždy tak nějak tuším, že to bude stát za to! Málo takových míst u nás! Klukům do Brna přeju jen to nejlepší do dalších let organizování akcí. Dělají toho pro scénu v ČR opravdu hodně!

Re-Minder

No tak Exit club se pro mě rovná jediná klubová kultura u nás na Moravě, která má tu správnou úroveň 🙂 A pro mě osobně jak jinak než realizace trancové kultury a to především na akci Trancextasy, což je právě díky Exit clubu možné již 7. rokem i v tak nepříznivém kraji na trance music, jako je právě ten náš, moravský. A za to patří vedení klubu velký DÍK! Exit clubu do dalších let přeju, ať si udrží svoje stávající fanoušky i úroveň akcí a zároveň, ať získá spoustu nových fanoušků, a to především teda těch trancových 🙂

Carl Reins

Exit pro mě není jen rezidentní klub, kde s kolegou pořádáme už od začátku event Trancextasy, ale i zázemí a místo, kde si DJ může (i jako spolupořadatel) plnit své sny 🙂 A jako návštěvník slyšet a vidět zajímavá jména napříč hudebními žánry z celého světa. Do dalších let bych popřál hodněe spokojených návštěvníků, aby se klukům dařilo přivážet ta jména, která chtějí a aby je to nepřestalo bavit minimálně dalších 7 let 🙂

PM Jack

Exit je pro mě taková menší síň splněných přání. Protože jména, která tam vystoupila, párty, kterých jsem se zúčastnil a hlavně akce, na kterých jsem si mohl zahrát, byly pro mě nezapomenutelným zážitkem. Klubu přeji do budoucna jen to dobré, hlavně spoustu spokojených návštěvníků, protože bez nich by to nešlo.

Foxxy Jay

Exit club pro mě osobně znamená vstup na brněnskou hudební scénu a nesmírně si vážím toho, že mě dál zvou na své akce, protože kluci prostě válí. Je to jediný klub v Brně, který přiváží do tohoto města tolik zahraničních jmen a jejich akce jsou pro mě na Moravě bezkonkurenčně nejzajímavější. Do budoucna přeju Paťovi a Ondrovi, ať se jim dál tak dobře daří, ať jim na akce chodí hodně hudebních nadšenců a ať mají stále chuť a motivaci posouvat své akce dál, protože pro udržení české (moravské) hudební scény dělají opravdu hodně. 🙂

Flow

Exit je pro mě srdcovka, kde vždycky rád hraju a chlastám. Klub má super vibes a je neskutečný, kam se za ty roky posunul a kolik zahraničních i tuzemských DJs si tam zašmrdlalo. Před Ondrou a Paťem a vlastně všemi, kdo za Exitem stojí smekám, děláte to sakra dobře! 🖤

Thomas Verden

Brněnský Exit na první pohled mezi českými hudebními kluby ničím nevybočuje. To se však nedá říct o naprosto pohlcující atmosféře, která v klubu panuje v průběhu akcí zde pořádaných. Lásku a oddanost hudbě přenesl organizátorský tým prokazatelně i na klubový staff, s čímž se lze setkat jen málokdy. Je to něco, co každý musí zažít. Čeho si nejvíc vážím je ta tvrdá práce za tím vším. Odkaz klubu organizátoři šíří stále dál, neboť se pod jeho značkou nebojí pořádat akce mimo klub po celé republice a nebo uvést do provozu klub nový (Enter). To všechno jsou důvody, proč se do klubu vždy rád vracím. Exitu přeji, aby byl i nadále tak houževnatý a tak moc zapálený pro kvalitní elektronickou muziku.

Dennis Besnij

Exit pro mě znamená pohodu, rodinný klub, fajn DJs a promotéry, skvělé publikum 🙂 Popřál bych mu do dalších let spousty skvělých akcí, stále hodně návštěvníků a spoustu kvalitních DJs.

Rado van Bee

Hele, první myšlenka, když se řekne Exit… Brnéčko, které mám moc rád, spousty protančených nocí s přáteli, ať už na trancu nebo technu. Je to pro mě moravská modla taneční muziky. Určitě bych celé Exit crew chtěl poděkovat za všechno, co pro své fanoušky dělají a popřál jim do budoucna spousty skvělých bookingů a podařených večírků. Všechno nejlepší.🎉

El Waca

Na tento klub mám hezkou vzpomínku, když jsem si tam zahrál po boku Hedexe ❤️ A proto přeju přeju celýmu EXIT teamu hodně podobně nadupaných akcí a minimálně dalších 7let!

WATTOOM

Exit je pro mne místo, na které se moc rád vracím a je takovou srdcovou záležitostí v samém centru Brna. Je zde super kolektiv, panuje tu rodinná atmosféra a také návštěvnící klubu dokáží DJs v jejich setu maximálně podpořit, což je pak hodně znát na atmosféře celé noci. Exit je výjimečný tím, že se v tomto clubu objevuje celé spektrum účinkujících, od začínajících umělců až po světově známá jména. Exitu přeji do dalších let hodně spokojených návštěvníků, kvalitních účinkujících a parties, které tenhle fajn klubík pozvednou o dalších několik levelů vzhůru 😉❤️

Pixie

Moc pěkný brněnský klubík se skvělou atmosférou 🙂

Drahosh

Exit klub a chalanov som poznal uz dlho predtým, než som si v samotnom klube zahrál. Bavíme sa sice o klube, ale je toho ovela viac, čo tento klub robí legendárnym miestom. Sú to aj ich eventy, ktoré sa robia pravidelne aj mimo klub a takto perfektným spôsobom robia osvetu okolo seba. Čo ale by som klubu a chalanom zaželal? Hlavne vela energie a nápadov a neustálych inovácií pri organizování eventov. 🙌 Opät sa tam velmi rád vrátim!

Ian Kita

Exit je naprosto skvělý klub. Dovolím si říct, že na top úrovni a to nejen proto, že disponuje parádním zvukem VOID, pro který mám slabost, ale i tím, že to kluci dělají od srdce – a to jde vidět. Myslím, že je důležité i to, jak se člověk v klubu cítí a v Exitu se ta chemie podařila vytvořit. Celé Exit komunitě přeji do dalších let jen to nejlepší a plný parket, protože svým přístupem si to určitě zaslouží.

Manisch

Exit klub pro mě znamená místo, kde jsem si vždycky užil mejdan. Popřál bych mu do dalších let, ať si drží stálé takovou úroveň jako doteď. A zároveň děkuji Ondrovi s Patrikem za to, jak to neustále posouvají výš ✌️

VoidSec

V Exit Club Brno působíme s kolegy z Mindicted Crew prakticky od samých počátků, kdy v klubu probíhaly pravidelné pondělní DNB mejdany. Od té doby klub ušel neuvěřitelnou cestu jak po dramaturgické, tak vizuální i technické stránce. V klubu jsem se vždy cítil dobře a zažil jsem zde mnoho nezapomenutelných mejdanů. Do příštích let bych Exitu popřál jen to nejlepší, hlavně ať se i nadále rozvíjí tak jako doteď a ať brněnským posluchačům v budoucnosti i nadále nabízí jedinečné mejdany s jedinečnou atmosférou!

Frait

Pro mě a můj tým znamená Exit obrovskou příležitost, za kterou jsme Patrikovi a Ondrovi velice vděční. Kluci jsou bezkonkurenční. Je to vidět na jejich práci a projektech, které tvoří. Jsem hrdý na to, že mohu být součástí Exit rodiny a jak klukům, tak klubu přeji spoustu dalších úspěšných let.

A na závěr ještě i pár slov od samotných Exiťáků, díky kterým před sedmi lety z bývalého zapadlého Abaja ožil hudební klub, v němž už zahrála celá řada světových DJs, vyrostlo několik nových jmen a pro jeho atmosféru a dobrý zvuk je radost do něj chodit.

Duncan Grey

Exit je místo, odkud jsem si za ty roky odnesl spousty zážitků a cenných zkušeností jako například čištění ucpaných toalet během akce 🙂 Ale vážně… je to pro nás srdcovka a přeji mu spousty spokojených zákazníků, kteří se k nám budou rádi vracet – o tom to přece všechno je 🙂

Andy Smitth

Exit je moje dítě, se kterým jsem si prošel nebem i peklem. Miluju, když hraju pro našlapanej klub. V ten moment se vždy na chvilku zastavím a koukám, co jsme to vlastně dokázali 🙂 A přeju mu jen to nejlepší a at to trvá věčně.

Událost na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *