Life With A Glass Half Full: Nové EP od Cubika

V pořadí už sedmý release domácího labelu Vivacity Music je dílem Cubika, DJe a producenta s mnohaletou zkušeností a spolumajitele labelu.

Cubikovo EP s názvem Life With A Glass Half Full obsahuje hned pět originálních tracků. Ač jsou to tracky rozmanité, společným jmenovatelem je při poslechu či tanci snaha navodit dobrou náladu.

První dva tracky Reckless 90s a Nanny Watch jsou peak time house tracky s hutným beatem, bassline, údernými synth zvuky a euforickými break downy. Reckless 90s odkazuje na rave culture devadesátek a je trochu inspirovaný i Kinkovou produkcí. Nanny Watch je pak uvolněnější s pěknou piano linkou a letní atmosférou. Club house tracky jak mají být!

Třetím a čtvrtým trackem je Rise up a Faun’s Late Aftertnoon, oba jsou melodický a lehce melancholický deep house s libými synthy a vokály trochu v duchu norské tvorby labelů Prinse Thomase Full Pupp nebo Internassjonal. Faun’s Late Afternoon čili česky Faunovo pozdní odpoledne navíc obsahuje samply nezapomenutelného hlasu herce Suchařípy z legendární stejnojmenné komedie.

EP uzavírá track Alive Dubby Dub se zasněnou chill  atmosférou. Tedy opět další povedený a pestrý release od Vivacity Music 😊

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *