Vibe prigl boat 22.05.2021

Ten sobotní den to již od samého rána nevypadá vůbec nadějně, naopak spíš máme obavu, jestli celá akce nevezme za své, protože celý den lije jako z konve. Kolem 16 hodiny odpoledne se ale dešťové mraky začínají trhat a nesměle vykoukne sluníčko, slibující nadějný večer, takže již nic nebrání tomu vyrazit na brněnskou přehradu.

Na parníku již zbývá jen pár posledních míst a po jejich zaplnění se po 19 hodině odrážíme od břehu přístaviště. Na horní palubě povívá krásný svěží vánek, sluníčko příjemně hřeje, pozorujeme probouzející se přírodu a ve vzduchu cítíme příslib lepších dní. Natěšeně scházíme na dolní palubu, kde již rozehřívá parket DJ Arco. Příjemný deep a progressive v jeho podání nenechá návštěvníky v klidu a lodička se začíná pohupovat do rytmu.

Jeho melodická hodinka uteče jako voda a už ho na stage střídá dvojice Upgrade a Warphil, kteří si spolu střihnou B2B hodinku při západu slunce. Svým setem plným rytmického a živého techna zvedají ze židlí podstatnou část všech návštěvníků a získávají si jejich náležitou pozornost. Na tuto známou dvojici je radost i pohledět, protože jsou za ta léta společného hraní, navzdory nedobrovolné a dlouhé pauze, perfektně sehraní a jejich vystoupení publikum zkrátka baví.


Úderem 21 hodiny doznívá jejich poslední společný track a za mixákem již stojí pořadatel a organizátor celé akce a spolumajitel klubu VIBE, Saddan. Oproti původnímu plánu sice hraje sám, ale i přesto se tohoto úkolu zhostí bravurně a s veškerou grácií. Jeho techhousový set je jako vždy precizní, energický a veselý a nenechává nikoho na pochybách o tom, kdo je tady pánem. V tuto chvíli už tančí úplně všichni na lodi, i včetně kapitána :o)

Saddana po hodině bujarého veselí střídá dnes již poslední DJ, ostřílený matador a geniální producent původem z Washingtonu DC, James D. Jak je u něj již zvykem, vůbec s ničím se nepáře a hned od prvního tracku do nás sype hutné techno v minimálním tempu 130 BPM.

James D

Ve svém setu představuje jak svoji vlastní produkci, tak také produkci svých stájových kolegů z labelů, na nichž vydává své tracky. Večer a celá akce tak vrcholí a jak už to tak bývá, všechno, i tato plavba bohužel končí. Věřím ale, že budu mluvit za všechny, když řeknu, že jsme si akci skvěle užili a už teď se těšíme na tu další!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *