Musart: Nejtěžší je udělat rozhodnutí a začít

Ambiciózní projekt, který má za úkol propojit českou hudební scénu napříč žánry, jsme si už nastínili. Kdo za tím ale stojí? A co se ještě chystá? Vyzpovídala jsem CEO Musartu, Jarka Hrabovského, který mi svůj záměr ještě víc přiblížil.

Uzasna: Ahoj, prozraď nám, kdo vše stojí za Musartem?

Jarek: Ahoj, náš tým momentálně operuje v úzkém kruhu dvou až tří členů, přičemž každý má svou specializaci (kamera, redakce, sociální média a komunikace). Nicméně primární odpovědnost je na mně. Denně se rozvíjíme a pevně doufám, že náš tým bude jednoho dne veliký!

U: Jaké máš předchozí zkušenosti?

J: S hudbou mám zkušenosti přibližně deset let. Dříve jsem se věnoval zejména DJingu, hlavně na Moravě. Postupem času jsem se přesunul k pořádání klubových akcí a menších festivalů. V každodenním životě se věnuji eventům, reklamě a marketingu. Proto v roce 2021 přišel nápad založit Musart a dnes jsme tady 🙂

Jarek Hrabovský

U: Co byl nejtěžší úkol, který jsi zvládl a jaké výzvy očekáváš?

J: Nejtěžší je vždy udělat rozhodnutí a začít. Celý tento projekt trvá už přibližně tři roky, než jsme dokázali poskládat všechny kousky dohromady – od technického zajištění až po založení společnosti. Milionkrát padalo ze všech stran, že to nemá smysl a nebude to fungovat. Nejdůležitější je tomu i přesto dál věřit a jít si za tím. Největší výzvou teď bude udržet se na scéně a získat co největší povědomí, poté udržovat vysoký standard služeb a kvalitní obsah.

U: Čeho bys Musartem chtěl docílit?

J: Cílem Musartu je sjednotit celou hudební scénu pod jednou střechu. Umělci se mohou prezentovat svou tvorbou, zatímco hudební manažeři z různých žánrů mohou objevovat nové talenty a navazovat spolupráce. Fanoušci mohou díky Musartu podporovat své hudební idoly. Snažíme se odkrýt více o hudebních interpretech prostřednictvím rozhovorů a hudebních medailonků, aby se o nich fanoušci dozvěděli co nejvíce informací a lépe je tak poznali.

U: Kde si představuješ Musart za pět let? 

J: Chceme na scéně udělat trochu rozruch 😁 Sice existuje spousta podobných platforem, ale žádná z nich ještě nedosáhla vrcholu. My uděláme maximum, abychom se tam do pěti let dostali 🙂

U: Máš nějaký vzkaz čtenářům?

J: Obrovská poklona všem, kteří sledují a podporují hudební svět. Díky za váš support a pokračujte dále. Veliké díky patří také rave.cz! Vaše vášeň posouvá scénu dál. Keep raving.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *