Sept: Berlín nabízí širokou škálu kvalitních akcí a klubů

V pátek dorazí do Brna na akci brut.ALL z Berlína rázný techno producent a DJ – Michel Morales Villavicencio, alias Sept, kterého si jako headlinera na premiérové vydání této noci, která slibuje jedinečný zážitek v podobě autentického techno soundu, propracovaných efektů, tématických dekorací a s DJs v centru všeho dění, do ENTER Club Brno pozvali domácí Phil Albedo a Deck. V krátkém rozhovoru se dozvíte, kam směřuje Septův aktuální sound nebo jak si užil svůj set ve vyhlášené show Boiler Room.

Phil Albedo: Ahoj Micheli, díky, že sis i přes své vytížené dny našel čas na rozhovor. Jak se daří? Připravuješ teď nějakou nějakou novou hudbu?

Sept: Mám se dobře, díky a doufám, že Ty taky. Právě chystám nové EP s názvem Timeless Exploration na svém čerstvě založeném labelu – OPUS. Vydání bude digitální i na vinylu, a to 22. května 2024. Obsahuje 4 originální skladby v mém aktuálním stylu, který prezentuje mé současné sety. Tracky ještě nebyly zveřejněny, nicméně o všem budu brzy informovat na sociálních sítích.

Posledních pár let žiješ v Berlíně. Jak Tě tohle město a vlastně i samotná tamní hudební scéna ovlivnila?

Přestěhovat se do Berlína je tak trochu přirozený způsob, jak se nechat ovlivnit zvukem tohoto města. Berlín nabízí širokou škálu kvalitních akcí a klubů, takže se cítím privilegovaný, že mám tak snadný přístup k prvotřídní hudbě.

Když ještě zůstaneme u toho Berlína, máš tady nějaké oblíbené místo, kde rád trávíš čas?

Je mnoho míst, kde rád trávím svůj volný čas, ale mé obvyklé party destinace jsou Berghain, RSO a ELSE.

Na Youtube jistě nejde přehlédnout Tvůj famózní set z Boiler Roomu. Jak sis užil tuhle vyhlášenou záležitost?

Byl jsem hodně nadšený a zároveň pod tlakem. Ale po odehrání prvních dvou tracků celý stres zmizel. Díky tomu, že jsem byl obklopen davem plným opravdových techno milovníků, jsem pak zapomněl, že hraju před kamerami. S tou energií, která byla všude kolem mě, jsem byl příjemně motivován, abych podal co nejlepší výkon.

Sept | Boiler Room x Voxnox: Warsaw

Prozradíš top 5 tracků, které aktuálně nejraději hraješ?

Mython – Cold To The Touch

Ignez & Rødhåd – VERMILLION 03

Chlär – Competitive Influencing

Bidoben – Telluric (Cleric Remix)

Dynamic Forces – Limbo

Tento pátek, 26. dubna 2024 přijedeš do Brna na premiérovou party brut.ALL. Jak se na to těšíš a co bys vzkázal svým fanouškům?

Už se nemůžu dočkat! Je to 6 let, co jsem hrál v Brně naposledy, takže si myslím, že se hodně změnilo. Přesto vždy, když jsem v tomto městě hrál, byla na parketu správná energie a věřím, že i teď tomu nebude jinak! Uvidíme se v pátek!

Událost na Facebooku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *