Fatboy Slim oznámil vydání reedice k 25. výročí You’ve Come A Long Way, Baby

Skladby z tohoto bezesporu legendárního alba zná každý. Hrála je snad všechna rádia po celém světě, v televizích běžely videoklipy, tančilo se na ně od diskošek přes kluby až po fesťáky a broukali si je lidé bez ohledu na hudební vyznání. A hrají se vlastně dodnes, i když třeba už i v jiných verzích. Letos to bude 25 let, kdy toto ikonické album zajistilo Normanu Cookovi alias Fatboy Slimovi věčnou slávu.

album

Jak upozornil DJ Mag, Fatboy Slim na Instagramu oznámil, že k 25. výročí alba You’ve Come A Long Way, Baby chystá prostřednictvím Skint Records a Astralwerks Records vydat jeho reedici, která má být k mání od 14. října 2023 (National Album Day).

Tato reedice bude vylisována na dvojici LP vinylů v rozevíratelném obalu, ve kterém bude samozřejmě původní booklet z prvního vydání před 25 lety a také podepsaný obal alba. Ale hlavně bude obsahovat všechny skladby remasterované poloviční rychlostí v Abbey Road Studios pro ještě lepší kvalitu zvuku.

Album You’ve Come a Long Way, Baby vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo se jedním z nejvýraznějších počinů tohoto legendárního britského DJe a producenta a právem patří do celosvětového zlatého fondu taneční muziky. Krom jiných obsahuje čtyři britské Top 10 singly včetně Right Here Right Now, Rockafeller Skank, Gangster Trippin a Praise You, které se ve Velké Británii staly jedničkami.

Jubilejní 25. vydání You’ve Come A Long Way, Baby bude ke koupi po celém Spojeném království od 14. října 2023. Zde můžete předobjednávat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *