V Ostravě mají v plánu vzkřísit trancovou scénu

Trance je jedním z těch žánrů, který se v posledních letech pohyboval spíše na pozadí scény elektronické taneční hudby. Rychlejší odnože typu uplifting a tech trance jako by ze svého momenta ničeho neztratily, avšak kvalitního pomalejšího trancu vycházelo jako šafránu. Poslední dobou se však zdá, že se trendy opět mění a trance začíná mírně posilovat.

Na ostravsku měl trance v minulosti vždy poměrně silnou základnu, přičemž největším tahounem v této oblasti byl nepochybně legendární klub Fabric a jeho nezapomenutelné eventy jako 3G, Evolution Special nebo Crystal. To platilo přibližně do roku 2016, pak se ovšem tamní trancová scéna odebrala do jakési hibernace, ve které se nachází dodnes.

Priest a Pietro Bell se to však rozhodli změnit. Spojili síly se skvělým undergroundovým klubem Café de la Ostrava a společně na pátek 2. února chystají event s názvem Trance2gether. Jak už název napovídá, poselství této akce je zcela jasné – shromáždit všechny lokální trancové příznivce a oživit tamní scénu. 

Pozvánka na Trance2gether

Lokální zaměření pak potvrzuje také lineup, který je složen výhradně z místních trancových stálic. Mimo Priesta a Pietra Bella se tak na akci představí BluEye jako headliner, Vikinz a George Flame. Vstupné je sympatickou stokorunu a každý návštěvník navíc u vstupu jako dárek obdrží píšťalku, která v dobách dřívějších nechyběla na žádné pořádné party. 

Takový event by si trancový fanoušek rozhodně neměl nechat ujít!

Odkaz na FB event zde: https://fb.me/e/1HPQylcbD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *