Maďarský DAAD letos potřetí

Opět v druhé polovině června, tentokrát ale o týden později, 22. – 26. 6., se uskuteční již třetí ročník festivalu DAAD Gathering. Ten se koná na místě legendární Ozory v nádherné přírodě, jejíž součástí je také jezero vybudované pořadateli, ve kterém se dá v parném počasí vykoupat.

Oproti Ozoře má DAAD Gathering svoji vlastní hlavní stage a vedle dalších pódií s širokou škálou elektronické hudby nabídne také pestrý program pro milovníky umění a řemesel, stejně jako pro fanoušky cvičení tělem i duší.

Lineup letošního ročníku je opět velice silný. Hlavní stage budou otevírat Miss Kitttin & The Hacker, dále vystoupí např. Helena Hauff, Boston 168 live, Speedy J společně se Stevem Rachmadem, Francois X, DJ Rush, Nina Kraviz nebo Dasha Rush.

Na ostatních stagích pak např. Mathew Jonson, Margaret Dygas, Erol Alkan, Vril live, John Talabot, Jan Blomqvist, Avalon Emerson nebo také DJ Nobu z Japonska.

Kompletní lineup a veškeré info ohledně festivalu, včetně vstupenek, naleznete na oficiálním webu akce daad.hu/en, případně facebookové stránce. Přečíst si také můžete náš report z loňska, ten z letoška Vás také nemine 😊

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *