Legendy techna vystoupí na MAYDAY 2024

Již po 37mé se uskuteční legendární německá halovka Mayday. S podtitulem „United“ se brány Westfalenhallen v německém Dortmundu otevřou na konci tohoto měsíce, a to tradičně 30. dubna od 20 hodin do 8 ráno.

MayDay United nabídne letos celkem čtyři prostory, které jsou zaměřené převážně na techno a nebudou chybět ani zástupci hardstyle a hardcore scény.

ARENA

Zde vystoupí jména jako Adam Beyer, Anna Reusch, Carla Roca, Lilly Palmer, Charlotte de Witte, Pan-Pot, Reinier Zonneveld a Trym. Svůj comeback letos oslaví Friends of Mayday, kteří nás vezmou na chvíli zpět časem prostřednictvím několika předešlých hymen této slavné párty.

Adam Beyer

EMPIRE

Na další techno stagei zahrají Alignment, Farrago, Isabelle Beaucamp, Paolo Ferreara b2b Lorenzo Raganzini, Per Pleks, Shlømo a Zeuz.

TECHNO LEGENDS

Mezi legendami techna vystoupí opravdu zvučná jména. Těšit se můžeme na Hardfloor, Luke Slater, Marco Bailey, The Advent, Dave Clarke, Man at Arms a Thomas Schumacher b2b A.D.H.S.

Hardfloor

FACTORY

Harder styles zastoupí Angerfist, Anime, Dr. Peacock, Lost Identity, N-Vitral, GSB, Nick Novity, Dimitri K, Barber, Anderex, MC Alee a Tha Watcher.

Anime

Pokud tedy máte rádi techno, nejlegendárnější německou halovku si nenechte ujít. Mayday je vždy skvělým zážitkem a organizačně zaručeně jedním z nejlepších eventů v Evropě. Na samotné párty probíhá bezhotovostní platba na barech a stáncích s občerstvením. Po vstupu obdržíte náramek s RFID čipem, který si poté na pokladnách ve vestibulu dobijete na vámi určenou částku. Ceny vstupenek začínají na 74 EUR. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě.

See you there .-)

Foto: Mayday

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *