COAL Hall 2024 | Trojhalí Karolina, Ostrava !!!

Noc, ve které techno znamená všechno.

COAL Hall 2024 přichází do Trojhalí Karolina, aby zahalil Ostravu do pulsujícího rytmu techna a elektronické hudby. Tato nekompromisní událost slibuje spojit hudební nadšence a vykouzlit nezapomenutelnou noc plnou energie a euforie.

Datum 19. dubna si ihned označte červeným fixem ve svém kalendáři, protože se chystá největší techno halová událost roku! Adrenalin bude proudit a hranice zábavy budou posunuty na zcela novou úroveň.

Hlavní scéna, realizovaná ve spolupráci s Beatworx a Force Production, vás okouzlí nejen svým hornickým designem a ohromující světelnou show, ale i vynikajícím ozvučením od Funktion One.

A kdo se postará o tu pravou důlní nálož? 

Gregor Tresher (GER, Break New Soil): německý DJ a producent, jehož inovativní styl a precizní zvuk ho dostaly na prestižní pódia a festivaly po celém světě. Zakladatel labelu Break New Soil, který podporuje nové talenty a obohacuje elektronickou scénu.

Chris Liebing (Germany, CLR): německý ambasador techna, jehož nové EP „Love Those Who Fight With Passion And Faith“ reflektuje politickou situaci. Jeho podcast CLR je jedním z nejvlivnějších pořadů na techno scéně.

Sam Paganini (Italy, JAM): italský DJ a producent, mistr temných tónů a atmosférických beatů. Jeho track „Rave“ získal více než 100 milionů poslechů a stal se nejstahovanějším techno trackem v historii.

Perc Live (ENG, Perc Trax): mezinárodně koncertující DJ a live performer, zakladatel hudebního vydavatelství Perc Trax. V roce 2024 vydá nové album „The Cut Off“ a oslaví dvacáté výročí a sté vydání na Perc Trax.

O zakončení noci se postará aktuálně nejlepší český techno DJ Golpe aka Broken Robot.

Opening bude pod taktovkou promotérů tohoto eventu, Marco Key & Mendoza, které vystřídá oficiálně poprvé v ČR v b2b setu Lucca & Orbith !

Pro návštěvníky bude připravena i druhá stage v pomyslném důlním tunelu, ve kterém vystoupí polský techno matador Siasia, slovenský techno bijec Signate, česká techno princess Jaqullin, zlínští borci Ian Kita a Manish a rezidenti COAL Festival Van Vega a Mikeshi.

Komu to pořád bude málo, od 5. hodiny ranní bude rubání bassy pokračovat na afterpárty v klubu Fabric, na které vystoupí slováci Hasky a Bari, talentovaný Patricio Stix a Din Jarrin.

Třetí dubnový víkend zažije Ostrava !!! techno nálož pod taktovkou teamu z COAL Festivals, kteří se již více než 10 let snaží netradičně a kreativně obohacovat kulturní dění v uhelném regionu. 

Vstupenky jsou k dispozici na webu smsticket.cz – do hledáčku jednoduše napište COAL nebo COAL HALL 2024. 

Nenechte si ujít největší halovou techno akci tohoto roku!

⚒  COAL Hall 2024 I Trojhali Karolina I Ostrava

📆 19.04.2024

🎧 Gregor Tresher, Chris Liebing, Perc live, Sam Paganini,

🎟️ Tickets: https://bit.ly/COALhall2024_tickets

www.coalfestival.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *